Švédska večera

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 sendvič alebo bagetu, 150 g zmäknutého masla, pažítku, rozotrený cesnak, plátky šunky, plátky syra.

Postup

Krok 1

Sendvič šikmo nakrájame na plátky, ale tak, že ich nedokrojíme, čím zostanú v spodnej časti spojené. Z masla, pažítky a cesnaku vymiešame nátierku, ktorou ponatierame plátky sendviča z oboch strán. Medzi plátky sendviča vkladáme plátok šunky a syra. Sendvič zabalíme do alobalu a vložíme do vyhriatej rúry na 20 minút. Necháme vychladnúť, rozbalíme a šikmo nakrájame na plátky, ale v opačnom smere (kolmo). Podávame so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2241
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2242

Podobné recepty:
  • Slané pečivo - 'vegetky'

    Slané pečivo - 'vegetky'

  • Pečená klobása a pečenými zemiakmi

    Pečená klobása a pečenými zemiakmi

  • Karí mäso na indický spôsob

    Karí mäso na indický spôsob