Cícer a kel ako príloha k morským plodom

2016-04-14
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Najlepšia príloha k morským plodom akú ste kedy jedli.

Ingrediencie

  • 1 pohár konzervovaného cíceru
  • 2 strúčik cesnaku
  • 2 lyžica oleja
  • 1/4 hlávka stredne veľkého kelu
  • 1 lyžica semienok koriandru

Postup

Krok 1

Do kastróla vylejme obsah pohára konzervovaného cíceru. Pridáme na plátky pokrájaný cesnak, nasucho opražené semienka koriandru a trošku oleja. Pridáme pokrájaný kel a krátko povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 406
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

407

Podobné recepty:
  • Zemiakové krokety 2

    Zemiakové krokety 2

  • Kôprová omáčka k zelenine

    Kôprová omáčka k zelenine

  • Ananásová omáčka

    Ananásová omáčka

kuk