Nátierka z medvedieho cesnaku

2019-04-03
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Nátierka z medvedieho cesnaku

Ingrediencie

  • 2 ks uvarené v šupke
  • 2 hrste vlašských orechov
  • 1 viazanička medvedieho cesnaku
  • soľ
  • 1 lyžica jablčného octu
  • 2 až 3 lyžica olivového oleja
  • štipku čerstvo pomletého čierneho korenia

Postup

Krok 1

Studené zemiaky (najlepšie uvarené „včera“) ošúpeme a najemno postrúhame.

Krok 2

Orechy posekáme a nasucho (bez tuku) opražíme v panvici.

Krok 3

Listy medvedieho cesnaku nadrobno pokrájame, zmiešame s vychladnutými (studenými) orechmi, postrúhanými zemiakmi, soľou, mletým čiernym korením, jablčným octom a olivovým olejom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 399
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

400

Podobné recepty:
  • Syrové jednohubky zo syra Gerlach zdobené zeleninou a ovocím

    Syrové jednohubky zo syra Gerlach zdobené zeleninou a ovocím

  • Cibuľková (pórová) nátierka

    Cibuľková (pórová) nátierka

  • Špargľová nátierka

    Špargľová nátierka