Šalát z červenej kapusty II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g červenej kapusty, voda, soľ, 1 cibuľa, čierne korenie, ocot, cukor, voda.

Postup

Krok 1

Očistenú červenú kapustu nadrobno pokrájame a sparíme vriacou osolenou vodou, prikryjeme a necháme asi 15 minút stáť. Potom kapustu ocedíme a zmiešame s drobno pokrájanou cibuľou, polejeme octovou, trochu osolenou a osladenou vodou a necháme stáť aspoň hodinu. Pred podávaním trochu posypeme mletým čiernym korením. Môžeme pridať nadrobno pokrájanú pažítku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 697
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

698

Podobné recepty:
  • Kaktusový šalát

    Kaktusový šalát

  • Rezancový šalát

    Rezancový šalát

  • Mrkvovo zelerový šalát

    Mrkvovo zelerový šalát

kuk