Perkelt

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g teľacieho (bravčového, baranieho) mäsa z lopatky, 60 g masti, 1 veľká cibuľa, soľ, červená paprika, paradajkový pretlak.

Postup

Krok 1

Odblanené a na kocky pokrájané mäso dáme na masť do trošku spenenej cibuľky s paprikou, osolíme a udusíme do mäkka. Do hotového pridáme trochu paradajkového pretlaku a šťavu môžeme zahustiť 1 lyžičkou maizeny rozmiešanej v pol dl studenej vody. Perkelt musí byt mastný. Pre zmenu môžeme pridať do dusenia na rezančeky pokrájanú zelenú papriku a paradajku či trochu húb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1504
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1505

Podobné recepty:
  • Panenka, jablková omáčka, špecle

    Panenka, jablková omáčka, špecle

  • Teľací rezeň s ovocím

    Teľací rezeň s ovocím

  • V rúre dusené hovädzie rebrá

    V rúre dusené hovädzie rebrá