Gulášová polievka z baranieho mäsa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 40 g slaniny, 1 cibuľa, 300 g baranieho mäsa, soľ, paprika, mleté čierne korenie, rasca, 2,5 l vody, 120 g zeleniny, 500 g zemiakov, paradajkový pretlak.

Postup

Krok 1

Na preškvarenej slanine alebo masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme trochu papriky a baranie mäso pokrájané na malé kúsky. Mäso ihneď osolíme, pridáme trochu mletého korenia, rasce, postrúhanú mrkvu a petržlen alebo zeler. Keď je mäso opražené, zalejeme vodou a povaríme. Keď je mäkké, pridáme na kocky pokrájané zemiaky a do hotovej polievky 1 lyžičku paradajkového pretlaku. Ak sú čerstvé paradajky a zelená paprika, pridáme ich k mäsu pri dusení.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 886
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

887

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: zeleninový vývar, hotové rezance

    Pre krvnú skupinu 0: zeleninový vývar, hotové rezance

  • Kelová polievka II

    Kelová polievka II

  • Tekvicová polievka podľa Jamesa Martina

    Tekvicová polievka podľa Jamesa Martina

kuk