Pečené diviačie stehno na zelenej petržlenovej vňa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g diviačieho mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masti, 4 lyžice zelenej petržlenovej vňate posekanej nadrobno, 2 cibule, mäsový vývar, 4 paradajky.

Postup

Krok 1

Mäso odblaníme, umyjeme a osušíme. Potom ho osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, prudko opečieme v rozohriatej masti zo všetkých strán a posypeme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Pridáme cibuľu pokrájanú na tenké kolieska, podlejeme mäsovým vývarom a pečieme vo vyhriatej rúre. Neskôr pridáme olúpané paradajky pokrájané na osminky a dopečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 925
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

926

Podobné recepty:
  • Kotlíkový zajačí guláš

    Kotlíkový zajačí guláš

  • Plnený králik na brnenský spôsob

    Plnený králik na brnenský spôsob

  • Plnené bažantie prsia

    Plnené bažantie prsia

kuk