Polievka z údeného mäsa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1,5 l odvaru z údeniny, 7 dl vody, 50 g krúp, 120 g zeleniny, 350 g zemiakov.

Postup

Krok 1

Do odvaru z údeniny zmiešané ho s vodou dáme variť očistené a umyté krúpy alebo ryžu, miešanú zeleninu pokrájanú na tenké rezančeky a nakoniec zemiaky pokrájané na kocky. Do hotovej polievky môžeme pridať posekaný zelený petržlen.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 710
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

711

Podobné recepty:
  • Fazuľová polievka s kyslou kapustou

    Fazuľová polievka s kyslou kapustou

  • Polievka z morských plodov

    Polievka z morských plodov

  • Pečeňová polievka

    Pečeňová polievka