Francúzske mäsové guľky

2018-02-19

Popis

Francúzske mäsové guľky

Ingrediencie

  • 200 g teľacieho mäsa
  • 100 g bravčového mäsa
  • 150 g čerstvých húb
  • 1 lyžica oleja
  • 1 ks cibuľa
  • 1 ks vajce
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • tuk na vyprážanie
  • udusená pikantná zelenina

Postup

Krok 1

Obidva druhy mäsa zomelieme a premiešame s hubami, ktoré sme udusili na oleji a cibuli. Pridáme vajce, okoreníme mletým čiernym korením, osolíme a dobre vymiešame. Zo zmesi sformujeme menšie guľky, ktoré vypražíme v horúcom tuku. Vypražené guľky dáme do udusenej pikantnej zeleniny, zakryjeme a dusíme 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1584
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1585

Podobné recepty:
  • Zemiakové knedle s cesnakovou omáčkou

    Zemiakové knedle s cesnakovou omáčkou

  • Guľky z mletého mäsa

    Guľky z mletého mäsa

  • Pikantné rezne zapekané s vajcom

    Pikantné rezne zapekané s vajcom

kuk