Slepačia polievka II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2,5 l vody, pol sliepky, 1 cibuľa, 120 g zeleniny, čierne korenie, soľ, vňať zo zeleru a petržlenu, kúsok kelu, 1 pór, pažítka.

Postup

Krok 1

Polievku varíme takisto ako hovädziu. Do precedenej dáme variť závarku. Mäso zo sliepky môžeme podávať s chrenom, alebo ak je sliepka stará a mäso tvrdé, môžeme ho použiť na prípravu pudingu, hašé, karbonátok, na mäsový závin a iné. Keď chceme silnú polievku, pridáme variť asi 200 g hovädzieho mäsa pokrájaného na malé kúsky a rozsekané hovädzie kosti. Pred podávaním dáme do polievky nadrobno pokrájanú pažítku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 970
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

971

Podobné recepty:
  • Vaječná sadlina so zeleninou

    Vaječná sadlina so zeleninou

  • Japonská slepačia polievka

    Japonská slepačia polievka

  • Karfiolová polievka VI

    Karfiolová polievka VI

kuk