Pečené dolnozemské bravčové mäso

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g bravčového pliecka alebo vykostenej krkovičky, zemiaky, soľ, rasca, cibuľa, mleté čierne korenie, papriku, vodu.

Postup

Krok 1

Posolené mäso dáme na pekáč, posypeme rascou, podlejeme vodou a prikryté pečieme. Pred dopečením poukladáme na mäso na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme čiernym korením a paprikou. Okolo mäsa poukladáme na hranolčeky pokrájané zemiaky a ešte pečieme odokryté, až sú zemiaky ružové.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1510
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1511

Podobné recepty:
  • Bravčová rolka so slivkami

    Bravčová rolka so slivkami

  • Budapeštianske rezne

    Budapeštianske rezne

  • Jahňacie stehno (pliecko) pečené

    Jahňacie stehno (pliecko) pečené

kuk