Marcipán

2015-09-29

Ingrediencie

  • 6 lyžíc sušeného mlieka, 6 lyžíc práškového cukru, 1 lyžicu maizeny, 1 lyžičku bielka, tuk vo veľkosti lieskového orecha, pár kvapiek oleja a vody, potravinárske farbivo.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny zmiesime a dôkladne spracujeme na pomastenej umakartovej alebo mramorovej dosky na hustotu plastelíny - pomáhame si vodou. Dosku posypeme práškovým cukrom a marcipán tvarujeme. Ak marcipán zostane, môžeme ho navlhčený uchovať v mikroténovom vrecúšku - pred použitím ho nastrúhame alebo nalámeme a vymiesime s troškou vody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1276
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1277

Podobné recepty:
  • Gaštanový tunel s jahodami

    Gaštanový tunel s jahodami

  • Tvarohové knedle s makom plnené a višňami

    Tvarohové knedle s makom plnené a višňami

  • Čučoriedkovo jablkový koláč

    Čučoriedkovo jablkový koláč

kuk