Malinová roláda

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 6 lyžíc kryštálového cukru, 3 lyžice polohrubej múky, 1 lyžicu hladkej múky. Na krém: 0,5 l mlieka, 1 krémový prášok Zlatý klas, 1 lyžicu hladkej múky, 1 Héliu, alebo 250 g masla, 5 lyžíc práškového cukru, 250 g mrazených malín.

Postup

Krok 1

Vajcia vymiešame do peny s cukrom, pridáme múku a cesto vylejeme na plech vyložený mastným papierom. Upečené cesto aj s papierom vyklopíme, zrolujeme a necháme vychladnúť. Z mlieka, krémového prášku a hladkej múky uvaríme hustú kašu. Maslo s cukrom vymiešame do peny, do ktorej primiešame vychladnutý puding. Cesto opatrne rozvinieme, potrieme plnkou (tretinu si necháme na vrchnú časť), poukladáme naň ovocie a znovu zrolujeme. Vrch rolády potrieme zvyšným krémom a ozdobíme čokoládovou polevou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 640
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

641

Podobné recepty:
  • Sójovo-maková torta

    Sójovo-maková torta

  • Sladké špirály k červenému vínu

    Sladké špirály k červenému vínu

  • Jablkový šťavnatý koláč I

    Jablkový šťavnatý koláč I