Zapekané rezne

2015-09-29

Ingrediencie

  • Bravčové rezne (krkovička, karé ...) - počet podľa počtu osôb, pre ktoré pripravujeme, taký istý počet plátkov šunky, syra, olej, soľ, korenie, šampiňóny, vajíčka, smotanu.

Postup

Krok 1

Rezne jemne naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opražíme na oleji a poukladáme na plech. Na oleji pripravíme redšiu praženicu. Na každý rezeň dáme trochu praženice, na to poukladáme na plátky nakrájané a udusené šampiňóny a prikryjeme plátkom šunky a plátkom syra. Dáme krátko zapiecť do rúry. Pred dokončením rezne zalejeme smotanou. Podávame s hranolčekmi, ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1920
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1921

Podobné recepty:
  • Tesinské kotlety

    Tesinské kotlety

  • Grilované kozie mäso s africkou ryžou

    Grilované kozie mäso s africkou ryžou

  • Panenka na spôsob velington

    Panenka na spôsob velington

kuk