Studené plnené papriky
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom
Ingrediencie
- 120 g zemiakov, 2 vajcia, 100 g šunky, 120 g rajčiakov, 1,5 dl jogurtu, menšiu cibuľu, pažítku, štipku korenia, zelené papriky.
Postup
Krok 1
Zemiaky uvaríme v šupke a necháme vychladnúť. Olúpeme ich a pokrájame na drobné kocky. Rovnako pripravíme aj uvarené vajcia, šunku a rajčiny. Pridáme jogurt, nadrobno pokrájanú cibuľu, pažítku alebo bazalku a zľahka premiešame. Papriky zbavené jadrovníkov rozrežeme na polovice a naplníme ich plnkou. Plnku môžeme zjemniť ako do nej pridáme lyžicu jogurt alebo vyšľahanej nesladenej šľahačky.