Plnený patizón

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 väčší patizón, 1 cibuľu, soľ, olej, 1,5 dl zeleninového vývaru, 100 g sójových kociek, mleté čierne korenie, 50 g sušených húb, 1 lyžičku sójovej omáčky, 2 vajíčka, majorán a petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Z patizóna odkrojíme vrch a odstránime jadierka. Osolíme a necháme postáť. Naplníme plnkou, uložíme na pekáč, podlejeme zeleninovým vývarom a za občasného polievania pečieme do mäkka. Plnku pripravíme tak, že nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme vopred namočené, pokrájané sójové kocky a huby, okoreníme, pokvapkáme sójovou omáčkou, krátko opražíme a necháme vychladnúť. Do vychladnutej zmesi vmiešame vychladnuté vajcia, majorán, posekanú petržlenovú vňať a dokonale všetko premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1109
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1110

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: palacinky trátak "čo kuchyňa dá"

    Pre krvnú skupinu 0: palacinky trátak "čo kuchyňa dá"

  • Vyprážané ryžové guľky

    Vyprážané ryžové guľky

  • Sójové kocky s horčicovou omáčkou

    Sójové kocky s horčicovou omáčkou

kuk