Kokosové tip-top

2015-09-29

Ingrediencie

  • 9 bielkov, 200 g kryštálového cukru, 200 g kokosovej múčky, 80 g hrubej múky. Na plnku: 9 žĺtkov, 9 lyžíc kryštálového cukru, 2 lyžice kakaa, 2 dl mlieka, 2 lyžice Maizeny, 1 vanilkový cukor, 200 g Palmarínu, čokoládovú polevu.

Postup

Krok 1

Z bielkov vyšľaháme sneh, prišľaháme cukor a kokosovú múčku. Upečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu. Mlieko uvaríme s cukrom a necháme vychladnúť. Pridáme doň žĺtky, kakao, Maizenu, vanilkový cukor, a šľaháme nad parou do zhustnutia. Do vychladnutej zmesi zašľaháme Palmarín. Plnku natrieme na vychladnuté cesto a polejeme čokoládovou polevou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1179
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1180

Podobné recepty:
  • Strúhaný tvarožník

    Strúhaný tvarožník

  • Zemiakové pagáče s tvarohom

    Zemiakové pagáče s tvarohom

  • Rezance zapekané so špenátom

    Rezance zapekané so špenátom