Africké steaky

2016-06-24
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 10 min.
  • Celkový čas : 25 min.

Popis

Ak máte doma ananás, určite si pochutnáte na africkom steaku pripravenom z ananásovej kaše a cesnaku.

Ingrediencie

  • 600 g mäsa na steaky
  • 1 ks ananás
  • 2 strúčik cesnaku
  • mletý koriander
  • mleté čierne korenie
  • olej

Postup

Krok 1

Polovicu ananásu zbaveného kôre a stredu nakrájame na 1 cm plátky, druhú polovicu postrúhame na kašu. Do ananásovej kaše primiešame rozotrený cesnak, koriander a korenie. Steaky namočíme do omáčky a vložíme do chladničky na 4 až 12 hodín. Potom steaky potrieme olejom a grilujeme 4 minúty z každej strany.

Krok 2

Na každý steak položíme plátok ananásu a grilujeme ešte 2 minúty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1489
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1490

Podobné recepty:
  • Pilav z baranieho mäsa

    Pilav z baranieho mäsa

  • Španielska misa

    Španielska misa

  • Rýchle karí

    Rýchle karí

kuk