Šalát Hélices

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g cestovín - trojfarebných vrtuliek Hélices, 200 g šampiňónov, 1 červenú papriku, petržlenovú vňať, olivový olej, soľ.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Pokrájanú papriku a šampiňóny podusíme na olivovom oleji. Pridáme odkvapkané cestoviny a ešte chvíľu spolu podusíme. Posypeme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou. Podávame s kyslou kapustou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1264
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1265

Podobné recepty:
  • Šalát zo zeleného hrášku s majonézou

    Šalát zo zeleného hrášku s majonézou

  • Šalát z jarných bylín

    Šalát z jarných bylín

  • Zemiakové placky s patizónom

    Zemiakové placky s patizónom