Kapor na východný spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g kapra, 3 veľké cibule, 50 g zeleru, 50 g feferónok, 7,5 dl svetlého piva, kúsok masla, soľ

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame na kolieska, zeler na kocky a feferónky rozdrvíme. Rozložíme ich na vymastený plech, posolíme a zalejeme pivom. Navrch položíme očisteného a osoleného kapra, prikryjeme a v rúre za občasného polievania šťavou dusíme cca 35 minút. Hotovú rybu vyberieme, šťavu so zeleninou varíme, kým sa neodparí na polovicu, potom ju prepasírujeme a omáčku dochutíme maslom a soľou. Vylejeme na naservírovaného kapra. Podávame s ryžou alebo so zemiakovým pyré.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 678
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

679

Podobné recepty:
  • Pikantné filé

    Pikantné filé

  • Kapor na zelenine

    Kapor na zelenine

  • Krevety s pórom

    Krevety s pórom