Bulharský šalát

2016-03-14

Popis

Uhorkovo-kôprový šalát podávame dobre vychladený ku všetkým druhom jedla.

Ingrediencie

  • 200 g šalátových uhoriek
  • 1 ks biely jogurt
  • 3 lyžička oleja
  • 3 strúčik cesnaku
  • kôpor
  • soľ
  • čierne korenie

Postup

Krok 1

Cesnak rozotrieme so soľou, pridáme olej a všetko vmiešame do nastrúhanej uhorky. Zmes okoreníme a zalejeme jogurtom.

Krok 2

Nakoniec pridáme posekaný kôpor a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1579
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1580

Podobné recepty:
  • Pikantný šalát zo zvyškov mäsa

    Pikantný šalát zo zvyškov mäsa

  • Hustá rybia polievka (Francúzsko)

    Hustá rybia polievka (Francúzsko)

  • Bulharský paprikový šalát

    Bulharský paprikový šalát