Uhorky s rajčiakmi

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g šalátových uhoriek, 200 g rajčiakov, 1 dl kyslej smotany, soľ, pažítka.

Postup

Krok 1

Šalátové uhorky očistíme, prekrojíme po dĺžke a vyberieme jadrovníky. Potom ich pokrájame na malé kocky a rozdelíme do štyroch misiek alebo pohárov. Tvrdé menšie rajčiaky sparíme horúcou vodou, olúpeme, prekrojíme a vyberieme jadrovník. Upravené rajčiaky pokrájame na malé kocky a rozdelíme na uhorky. Kyslú smotanu trocha osolíme, rozmiešame a polejeme ňou pripravenú zeleninu. Nakoniec pridáme lyžičku pokrájanej pažítky. Nemiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1103
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1104

Podobné recepty:
  • Cestoviny s chlebovo mätovou omáčkou

    Cestoviny s chlebovo mätovou omáčkou

  • Zapečený ovčí syr

    Zapečený ovčí syr

  • Slaný dezert (Maďarsko)

    Slaný dezert (Maďarsko)

kuk