Zajac po kanadsky

2015-09-29

Ingrediencie

  • Jedného zajaca (najlepšie domáceho králika), tuk. Na zálievku potrebujeme 1 hrnček na drobno nakrájanej cibule, 1 hrnček vody, polovicu hrnčeka kečupu, 3 strúčiky na jemne nakrájaného cesnaku, 1 lyžicu soli, 1 lyžicu octu, 1 lyžicu kryštálového cukru, polovicu lyžice štiplavej papriky.

Postup

Krok 1

Zajaca očistíme, vykostíme, mäso nakrájame na rezance a prudko opražíme na tuku. Pridáme zálievku. Všetko spolu podusíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1253
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1254

Podobné recepty:
  • Francúzska ryža

    Francúzska ryža

  • Biskup v župane

    Biskup v župane

  • Chlebík s vajíčkom pre nečakaných hostí

    Chlebík s vajíčkom pre nečakaných hostí

kuk