Tresčia pečeň s cibuľou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 rezy sendviča, maslo na potretie, 2 lyžice tresčej pečene, 4 kolieska z očistenej cibule, 4 tenké rezy citróna.

Postup

Krok 1

Z konzervovanej tresčej pečene zlejeme olej a na tanieri pokrájame na rovnomerné kúsky. Sendvič pokrájame na tenké plátky a potrieme maslom po celej ploche. Na maslo vidličkou nanesieme rovnomernú vrstvu pokrájanej tresčej pečene, uložíme kolieska cibule a citróna tak, aby časť tresčej pečene nebola zakrytá. Predkrm podávame dobre vychladnutý. Tresčia pečeň musí byť studená.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 774
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

775

Podobné recepty:
  • Horčica z kapusty

    Horčica z kapusty

  • Hummus podľa Aarona Craze

    Hummus podľa Aarona Craze

  • Avokádovo syrový dezert

    Avokádovo syrový dezert