Zapekané hrianky s rajčiakmi

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 rezy sendviča, maslo a bryndza na potretie, 4 menšie rajčiaky, petržlenová vňať, cesnak, plátky syra.

Postup

Krok 1

Sendvič pokrájame na tenké rezy. Maslo rozmiešame s bryndzou a natrieme na sendvič (pomer masla a bryndze je 1:1). Rajčiaky umyjeme, pokrájame na osminky a poukladáme na potretý sendvič. Petržlenovú vňať opláchneme, nadrobno posekáme a posypeme rajčiaky. Očistený cesnak pretlačíme a rozdelíme na pokrájané rajčiaky. Syr pokrájame a celý sendvič zakryjeme. Obložené sendviče poukladáme na suchý plech a v predhriatej rúre pečieme asi 15 minút, kým sa syr roztopí a sendvič je zo spodnej strany chrumkavý. Podávame hneď po dohotovení, teplé.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 673
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

674

Podobné recepty:
  • Fritáta pre brunch

    Fritáta pre brunch

  • Nátierka z bielej fazule

    Nátierka z bielej fazule

  • Nátierka z olomouckých syrčekov

    Nátierka z olomouckých syrčekov