Vyprážaný hrášok I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 1 lyžica smotany, štipka soli, toľko múky, aby sme urobili husté palacinkové cesto.

Postup

Krok 1

Vajcia rozmiešame so smotanou, osolíme a pridáme toľko múky, aby bolo husté palacinkové cesto. V hlbokej nádobe rozohrejeme masť alebo olej a cez obrátené strúhadlo necháme kvapkať cesto do horúceho tuku. Cesto musí plávať. Keď zhnedne, vyberieme ho lopatkou do misky. Podávame zvlášť, lebo v polievke by sa vyprážaný hrášok rozmočil.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 579
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

580

Podobné recepty:
  • Grécka citrónová polievka s kuracím mäsom

    Grécka citrónová polievka s kuracím mäsom

  • Pohánková polievka s fazuľou a cícerom

    Pohánková polievka s fazuľou a cícerom

  • Šošovicová polievka s bezvaječnou cestovinou

    Šošovicová polievka s bezvaječnou cestovinou