Kelová polievka III

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 lyžice pokrájaného kelu, 1 lyžička bravčovej masti, 1 lyžička múky, 1 lyžička ryže, 1 plátok údenej slaniny, 1 zemiak, soľ, rasca, cesnak, bazalka, alebo majorán, 1,5 l vody.

Postup

Krok 1

Z masti a múky pripravíme tmavšiu zápražku, zalejeme vodou a prevaríme. Vložíme pokrájaný kel a na kocky pokrájané zemiaky, prebratú ryžu, osolíme a varíme 25-30 minút. Ku koncu varenia pridáme koreniny a na malé kocky pokrájanú a opraženú údenú slaninu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 962
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

963

Podobné recepty:
  • Broskyňová polievka

    Broskyňová polievka

  • Drožďová polievka

    Drožďová polievka

  • Francúzska slepačia polievka

    Francúzska slepačia polievka

kuk