Bravčové rezne pečené s jablkami

2015-12-15

Ingrediencie

  • 500 g bravčového stehna
  • 3-4 ks jablká
  • 1 lyžica masla
  • 1 lyžica tuku
  • trochu bylinkové korenie
  • trochu soľ.

Postup

Krok 1

Umyté a osušené rezne vyklepeme, rýchlo opečieme na tuku, osolíme a okoreníme tymianom, materinou dúškou, estragónom, petržlenovou vňaťou. Olúpané jablká prekrojíme a vyberieme jadierka. Polovice jabĺk položíme na vymastený pekáč, prikryjeme opečeným a okoreneným mäsom, navrch položíme druhú polovicu jablka, trochu podlejeme, pokvapkáme maslom a v rúre pečieme 25-30 minút, až je mäso mäkké. Počas pečenia polievame výpekom. Bravčové mäso s jablkami podávame s dusenou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 870
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

871

Podobné recepty:
  • Pomaly pečené krkovička na spôsob BBQ

    Pomaly pečené krkovička na spôsob BBQ

  • Vyprážaná pečeň

    Vyprážaná pečeň

  • Parížsky teľací rezeň

    Parížsky teľací rezeň

kuk