Pikantná roláda pečená

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g bravčového karé - pečienky, 1 pár domácej klobásy, horčice, 1 lyžica masti, mleté čierne korenie, cibuľa, soľ.

Postup

Krok 1

Karé vykostíme a rozrežeme na plát. Mäso naklepeme, osolíme a potrieme horčicou. Domácu klobásu olúpeme a rozmiešame. Na upravený plát mäsa rozotrieme mäso z klobásy, mäso zavinieme, osolíme, okoreníme, pevne previažeme motúzom a opečieme na masti do červena, podlejeme horúcou vodou, pridáme cibuľu pokrájanú na hrubé kolieska, posekané kosti a upečieme do mäkka. Mäso polievame výpekom a keď treba, výpek dolejeme horúcou vodou. Upečenú roládu krájame na 1 cm hrubé pláty. Motúz odstránime. Šťavu precedíme. Podávame s dusenou kapustou a so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 920
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

921

Podobné recepty:
  • Plnený kaleráb

    Plnený kaleráb

  • Mäsová zmes v alobale

    Mäsová zmes v alobale

  • Fašírky z údeného mäsa

    Fašírky z údeného mäsa

kuk