Kura po Jordánsky

2015-09-29

Ingrediencie

  • Jedno kura, 1 kg zemiakov, polovicu masla, tri cibule, trinásť strúčikov cesnaku, 2 balíčky škorice, soľ, kečup.

Postup

Krok 1

Kura rozporciujeme, osolíme a okoreníme a obalíme v škorici. Porcie poukladáme na suchý plech a na ne na plátky pokrájané zemiaky, aby bolo mäso zakryté. Na zemiaky naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme roztlačeným cesnakom. Navrch poukladáme plátky masla. Podlejeme troškou vody a pečieme 40 až 45 minút. Po upečení vyberieme, zalejeme kečupom a premiešame. Vložíme späť do rúry a dusíme ešte asi 15 až 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1515
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1516

Podobné recepty:
  • Plnené husacie stehno

    Plnené husacie stehno

  • Kuracie závitky s Nivou

    Kuracie závitky s Nivou

  • Kuracia zmes s bylinkovým maslom

    Kuracia zmes s bylinkovým maslom

kuk