Zapečené jahňacie stehná

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 jahňacie stehná, 2 lyžice tuku, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, bazalka, 2 zelené papriky, 2-3 rajčiaky, 1 lyžička rajčiakového pretlaku.

Postup

Krok 1

Odblanené a horúcou vodou sparené jahňacie stehná opláchneme studenou vodou. Do roztopenej masti vložíme nadrobno pokrájanú očistenú cibuľu a súčasne aj mäso. Osolíme, okoreníme a za občasného podlievania dusíme. Mäkké mäso vyložíme na dosku, vykostíme a pokrájame na porcie. Do základu pokrájame očistenú zelenú papriku a olúpané rajčiaky, cesnak, navrch uložíme pokrájané vykostené mäso a zapečieme, aby mäso bolo červené. Podávame s varenými zemiakmi posypanými s petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 633
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

634

Podobné recepty:
  • Už to kvičí na ihličí

    Už to kvičí na ihličí

  • Chrumkavé kotlety s pórovým pyré

    Chrumkavé kotlety s pórovým pyré

  • Pekáč starého mládenca

    Pekáč starého mládenca

kuk