Zaprávané jahňa

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g očisteného jahňacieho mäsa bez kosti, soľ, estragón, celé čierne korenie, 1 lyžica masla, 1 lyžica múky, 1 dl kyslej smotany, citrón.

Postup

Krok 1

Odblanené a vykostené mäso pokrájame na kocky, zalejeme horúcou vodou, osolíme, okoreníme a uvaríme do mäkka. Zvlášť urobíme zápražku z masla a múky, prilejeme trochu studenej vody a uvarené mäso zahustíme, dobre pomiešame a ešte 5-10 minút varíme. Prilejeme smotanu, ak treba dosolíme a okyslíme citrónom. Podávame s dusenou ryžou alebo s varenou cestovinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 805
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

806

Podobné recepty:
  • Grécky šalát II

    Grécky šalát II

  • Maďarský štipľavý zeleninový šalát so salámou

    Maďarský štipľavý zeleninový šalát so salámou

  • Pomaly pečené jahňacie pliecko

    Pomaly pečené jahňacie pliecko

kuk