Mletý rezeň so syrom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g bravčového prerasteného bôčika alebo mastnejších odrezkov, 100 g tvrdého syra, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička múky, vajcia a strúhanka na obalenie, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Umyté mäso bez kostí pokrájame a pomelieme. Do pomletého mäsa pridáme postrúhaný syr, vajcia, soľ, mleté čierne korenie. Zmes dobre vymiešame a odložíme do chladničky na 1 hodinu. Z vychladnutého mletého mäsa a prísad tvarujeme ploché, asi 3-4 cm hrubé, oválne rezne, ktoré obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a v strúhanke. Obalené rezne vyprážame po obidvoch stranách v horúcom tuku. Vhodnou prílohou sú rôzne upravené zemiaky a zeleninový šalát.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 906
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

907

Podobné recepty:
  • Fazuľovo mäsový guláš

    Fazuľovo mäsový guláš

  • Večera dobrého chlapa

    Večera dobrého chlapa

  • Sekaná pečienka

    Sekaná pečienka

kuk