Vyprážaný brzlík

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g brzlíka, soľ, 1 vajce, múka, strúhanka, masť bravčová na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Umytý brzlík pokrájame na 60-80 g kúsky, osolíme, obalíme v múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke, vkladáme do horúceho tuku. Brzlík má v tuku plávať. Vyprážame do zlatohneda asi 10 minút. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 695
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

696

Podobné recepty:
  • Pečeň dusená na cibuli

    Pečeň dusená na cibuli

  • Vyprážané bravčové uši

    Vyprážané bravčové uši

  • Bravčovina dusená v kyslom mlieku

    Bravčovina dusená v kyslom mlieku

kuk