Žemľová plnka s hydinovou pečeňou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g hydinovej pečene, 3 žemle, 2 vajcia, 2-3 lyžice tuku, 1 menšia cibuľa, trochu vody alebo mlieka, mleté čierne korenie, majorán, petržlenová vňať, soľ.

Postup

Krok 1

Žemle pokrájame na kocky. Celé vajcia rozšľaháme s troškou mlieka alebo vody, trochu osolíme a pokrájané žemle pokropíme. Na teplom tuku podusíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umytú a na drobné kúsky pokrájanú hydinovú pečeň, prudko podusíme a zmiešame so žemľami. Plnku trochu okoreníme mletým čiernym korením, majoránom a petržlenovou vňaťou. Pomiešame len ľahko, aby plnka nebola kašovitá, len rovnomerne premiešaná.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2564
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2565

Podobné recepty:
  • Cesnakové kura

    Cesnakové kura

  • Karbonátky so šampiňónovou omáčkou

    Karbonátky so šampiňónovou omáčkou

  • Kuracie prsia s jablkami

    Kuracie prsia s jablkami

kuk