Žemľová plnka s hydinovou pečeňou a šampiňónmi

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2-3 žemle, 2 vajcia, 1 lyžica tuku, hydinová pečeň, hrsť sterilizovaných šampiňónov, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, soľ, môže byť aj koňak.

Postup

Krok 1

Pokrájané žemle pokropíme rozšľahanými vajciami. Na tuku podusíme nadrobno pokrájanú cibuľku, drobné kúsky hydinovej pečene a na plátky pokrájané šampiňóny. Dusíme asi 5 minút, potom pridáme k pokrájanej žemle, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme petržlenovú vňať a zľahka zamiešame. Nakoniec môžeme plnku pokvapkať koňakom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1901
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1902

Podobné recepty:
  • Bažant plnený jablkami

    Bažant plnený jablkami

  • Gaštanová plnka do hydiny

    Gaštanová plnka do hydiny

  • Sliepka na paprike s knedľou

    Sliepka na paprike s knedľou

kuk