Sliepka so zeleným hráškom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 sliepka, 2 lyžice tuku, 1 kg zeleného hrášku, viazanička petržlenovej vňate, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Očistenú a pokrájanú sliepku dusíme do mäkka na cibuľovom základe. Podlievame vodou, aby mäso bolo prikryté a občas pomiešame. Keď je mäso polomäkké, vložíme očistený zelený hrášok a viazaničku zeleného petržlenu. Nakoniec petržlen vyberieme a podávame s varenými zemiakmi. Ak použijeme sterilizovaný hrášok, pridávame ho len keď je sliepka dovarená a len raz spolu prevaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 526
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

527

Podobné recepty:
  • Sliepka dusená na bulharský spôsob

    Sliepka dusená na bulharský spôsob

  • Morčacie prsia plnené

    Morčacie prsia plnené

  • Plnené kuracie stehná

    Plnené kuracie stehná

kuk