Sekaná pečienka z diviaka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g stehna z diviaka, 200 g bravčového bôčika, 100 g údenej slaniny, 1 cibuľa, 2-3 žemle, 2 vajcia, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, tymian alebo majorán, mletá červená paprika, 1 lyžička bravčovej masti a múky na šťavu.

Postup

Krok 1

Umyté a pokrájané mäso pomelieme s cibuľou a navlhčenými žemľami. Pridáme soľ, koreniny, na kocky pokrájanú údenú slaninu, rozmiešame, na pekáči tvarujeme dve šišky, podlejeme vodou a upečieme. Do výpeku zamiešame trochu múky, masti a mletej papriky, rozmiešame a 10minút povaríme. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky a kompót z drobných lesných plodov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 719
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

720

Podobné recepty:
  • Prepelice v portskom víne

    Prepelice v portskom víne

  • Rizoto z králika v papilote

    Rizoto z králika v papilote

  • Srnčie mäso a la Marta

    Srnčie mäso a la Marta