Mäsová roláda I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g bravčového mäsa (bôčik, pliecko), 100 až 150 g húb, 1 cibuľu, 50 g červenej papriky (môže byť nakladaná kapia), hrášok (malá konzerva), 3 vajíčka, 1 dl mlieka, olej, soľ, mleté čierne korenie, vegetu.

Postup

Krok 1

Mäso pomelieme, pridáme 1 polievkovú lyžicu vegety, pol lyžičky soli, mlieko. Dobre premiešame a necháme asi 1 hodinu stáť v chladničke. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme, pridáme huby a podusíme. Primiešame vajcia. Hubovú praženicu necháme vychladnúť. Z odstáteho mäsa na mokrom igelite urobíme placku na ktorú rozotrieme praženicu, rovnomerne poukladáme hrášok a červenú papriku. Pomocou igelitu zvinieme rolku a zabalíme do alobalu. Pečieme v rúre na pekáči, do ktorého dáme 1 až 1,5 dl vody. Podávame teplé so zemiakmi, alebo vychladnuté s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1411
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1412

Podobné recepty:
  • Šalát z rozbifu

    Šalát z rozbifu

  • Pomaly pečené rebierka s teplým zemiakovým šalátom

    Pomaly pečené rebierka s teplým zemiakovým šalátom

  • Zbojnícke mešce

    Zbojnícke mešce

kuk