Haruľa s bryndzou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 4,5 lyžíc múky, 2 strúčiky cesnaku, cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, majorán, bravčová masť na pečenie.

Postup

Krok 1

Umyté zemiaky olúpeme, opláchneme a postrúhame. Pridáme očistenú a postrúhanú cibuľu, pretlačený strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie a majorán. Základné cesto je prevažne zemiakové. Múka tvorí len spojku. Koreniny sú výraznejšie ako u bežného pokrmu. Cesto má byť polotuhé, ľahko sa roztiera. Neriedi sa. Na urovnané cesto vo vymastenom pekáči rozložíme kúsky bryndze a pečieme v rozohriatej rúre asi 30 minút do zlatočervena.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1445
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1446

Podobné recepty:
  • Hlávková kapusta s chrenom

    Hlávková kapusta s chrenom

  • Zeleninový puding s tvarohom

    Zeleninový puding s tvarohom

  • Bezlepkový chlieb

    Bezlepkový chlieb

kuk