Prekladaná kapusta I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 cibuľu, 1 kg kyslej kapusty, olej, kocku cukru, 500 g bravčového mäsa (zo stehna), soľ, 100 g ryže, klobásu, 2 dl kyslej smotany.

Postup

Krok 1

Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme posekanú kapustu, kocku cukru a udusíme do polomäkka. Mäso pokrájame na plátky, naklepeme a opečiem z oboch strán. Na časť oleja ryžu uvaríme do polomäkka. Polovicu uvarenej ryže vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy, na ryžu dáme vrstvu podusenej kapusty a opäť ryžu. Ďalšiu vrstvu spravíme z opečených plátkov mäsa, ktoré prikryjeme druhou vrstvou kapusty. Navrch poukladáme kolieska klobásy a zalejeme kyslou smotanou. Pečieme v rúre asi 30 minút. Podávame s chlebom alebo varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1401
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1402

Podobné recepty:
  • Pečený bôčik s baklažánovou kašou

    Pečený bôčik s baklažánovou kašou

  • Párty prekladaná krkovička

    Párty prekladaná krkovička

  • Špecialita zo špekáčikov

    Špecialita zo špekáčikov

kuk