Sedliacka omeleta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2-3 vajcia, 1 lyžica vody, 20 g údenej slaniny, 4-5 koliesok domácej údenej klobásy, 1 varený zemiak, soľ, mletá červená paprika.

Postup

Krok 1

Údenú slaninu pokrájame na kocky a na panvici roztopíme. Do tuku zo slaniny pokrájame uvarený a očistený zemiak, kolieska údenej klobásy a dobre opražíme. Vajcia osolíme, pridáme 1 lyžicu vody, rozšľaháme a vlejeme na opečený základ v panvici. Nemiešame. Panvicou pohybujeme tak, aby sa vaječná omeleta v panvici posúvala, aby sa nepripálila. Keď je spodná strana zlatožltá, omeletu prevrátime a dopečieme. Opečenú omeletu presunieme na tanier a podávame s chlebom a s uhorkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 827
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

828

Podobné recepty:
  • Lotyšský fazuľový šalát

    Lotyšský fazuľový šalát

  • Plnené mango

    Plnené mango

  • Koktail z Tofu

    Koktail z Tofu

kuk