Zemiaky prekladané kapustou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g zemiakov, 300 g kyslej kapusty, tuk, 1 cibuľu, rascu, mleté čierne korenie, 200 g mäsa (môžu byť aj zvyšky z polievky alebo pečeného), 1 smotanu.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme a nakrájame na plátky. Na časti tuku udusíme pokrájanú kyslú kapustu. Osobitne na tuku speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na malé plátky pokrájané mäso, rascu, mleté čierne korenie a podusíme. Na ohňovzdornú misu navrstvíme zemiaky, mäso, opäť zemiaky a kapustu. Zalejeme kyslou smotanou a dáme zapiecť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1071
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1072

Podobné recepty:
  • Zemiaky s kelom a klobásou

    Zemiaky s kelom a klobásou

  • Huby v alobale

    Huby v alobale

  • Kapustový nákyp s klobásou (Moldavsko)

    Kapustový nákyp s klobásou (Moldavsko)

kuk