Kelový prívarok II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 120 g očisteného kelu, 1 menší zemiak, 1 lyžička múky, 1 lyžička tuku, rasca, soľ, cesnak, majorán.

Postup

Krok 1

Kel očistený od vrchných poškodených listov prekrojíme na štvrtky. Umyjeme a pokrájame na hrubšie rezance. Takto pripravený kel vložíme do vriacej osolenej vody s rascou a uvaríme prikrytý do mäkka. Počas varenia vložíme očistené a na kocky pokrájané zemiaky. Z tuku a z múky pripravíme tmavšiu zápražku, pridáme cesnak, zalejeme trochou studenej vody, rozmiešame a vlejeme do vriaceho kelu, dobre premiešame a spolu dovaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1438
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1439

Podobné recepty:
  • Chrenová omáčka k údenému mäsu

    Chrenová omáčka k údenému mäsu

  • Omáčka ravigote

    Omáčka ravigote

  • Avokádová omáčka

    Avokádová omáčka

kuk