Cesnaková omáčka II

2016-03-23
  • Celkový čas : 5 min.

Popis

Omáčka vhodná k mäsu alebo šalátom, ktorá nezaberie veľa času. Dochutíme ju bielym vínom.

Ingrediencie

  • 200 g základnej majonézy
  • 0.5 dl sladkej smotany
  • 0.5 dl prírodného bieleho vína
  • cesnak
  • soľ

Postup

Krok 1

Do základnej ochutenej majonézy pridáme hustú vyšľahanú smotanu, cesnak rozotrený so soľou a rozriedime bielym vínom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1004
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1005

Podobné recepty:
  • Zeleninová remuláda

    Zeleninová remuláda

  • Smotanový pór

    Smotanový pór

  • Zemiaková kaša II

    Zemiaková kaša II

kuk