Rybie filé v aspiku

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g mrazeného rybieho filé, 50 g zeleru, 50 g mrkvy, 20 g petržlenu, soľ, ocot, 400 g aspiku.

Postup

Krok 1

Mrazené rybie filé vložíme do vriaceho vývaru zo zeleniny a z korenín a pomaly varíme 10-12 minút. Uvarené filé lopatkou vyberieme, necháme vychladnúť a rozdelíme na 4 porcie. Uvarenú zeleninu pokrájame na tenké rezance a necháme na site odkvapkať. Rybu vložíme do vhodnej misy, ozdobíme zeleninou, pokvapkáme aspikom a necháme stuhnúť. Nakoniec aspik dolejeme a po stuhnutí vykrojíme rovnomerné porcie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 600
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

601

Podobné recepty:
  • Zaprávané jahňa

    Zaprávané jahňa

  • Uhorky v kyslej smotane

    Uhorky v kyslej smotane

  • Pikantný fazuľovo klobásový guláš

    Pikantný fazuľovo klobásový guláš