Rybí šalát v rajčiakovej majonéze

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g kambaly v rajčiakovej šťave, 1 vajce, 50 g sterilizovanej kapie bez nálevu, 50 g sladkokyslých uhoriek, 50 g cibule, 100 g majonézy, 20 g rajčiakového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava.

Postup

Krok 1

Mäso z ryby pokrájame na malé kúsky, pridáme kapiu, uhorky, vajcia uvarené na tvrdo a cibuľu, pokrájané na rezance a všetko spolu premiešame. Majonézu rozmiešame s rajčiakovým pretlakom a dochutíme soľou, mletým čiernym korením, cukrom a citrónovou šťavou. Pripravené potraviny polejeme ochutenou majonézou a zľahka premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 712
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

713

Podobné recepty:
  • Kalerábový šalát s jogurtom a jablkami

    Kalerábový šalát s jogurtom a jablkami

  • Šalát z kurčaťa a kompótu

    Šalát z kurčaťa a kompótu

  • Winsdorfský šalát

    Winsdorfský šalát

kuk