Mäsová pena

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g pečeného alebo vareného mäsa, 100 g masla, 50 g smotany, 20 g cibule, 20 g horčice, 0,1 dl koňaku, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika.

Postup

Krok 1

Pečené alebo varené mäso najemno zomelieme a striedavo so smotanou a s horčicou zamiešame do vymiešaného masla. Pridáme postrúhanú cibuľu, prilejeme koňak, osolíme, dochutíme mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1287
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1288

Podobné recepty:
  • Karfiolová nátierka s hydinovou šunkou

    Karfiolová nátierka s hydinovou šunkou

  • Chlebová pivná slama

    Chlebová pivná slama

  • Syrové trojuholníky

    Syrové trojuholníky

kuk