Ananásový krém z bielkov

2015-11-19

Popis

Jednoduchý a nadýchaný dezert s ananásom. Podávame po vychladnutí.

Ingrediencie

  • 1 l vody
  • 200 g prášku Zlatý klas
  • 300 g cukru
  • 10-12 ks bielkov z vajec
  • 200 g ananásového kompótu
  • trochu citrónovej kyseliny

Postup

Krok 1

Krém uvaríme z vody, cukru a z krémového prášku. Do horúceho pridáme tuhý sneh z bielkov, dobre rozmiešame. Ananásový kompót pomelieme alebo posekáme, ochutíme kyselinou citrónovou a vmiešame do krému. Teplý krém natrieme na piškótovú roládu a po vychladnutí pokrájame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 821
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

822

Podobné recepty:
  • Marhuľovo orechový závin

    Marhuľovo orechový závin

  • Tvarohovo limetový koláč

    Tvarohovo limetový koláč

  • Rožteky plnené cibuľou

    Rožteky plnené cibuľou

kuk