Cukrárska kakaová poleva riedená

2016-04-22
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Jemná poleva pre každý druh zákuskov.

Ingrediencie

  • 200 g cukrárskej kakaovej polevy
  • 50 g stuženého pokrmového tuku alebo 30 g oleja

Postup

Krok 1

Stužený pokrmový tuk alebo olej zohrejeme asi na 40-50 °C, pridáme pokrájanú cukrársku kakaovú polevu a vymiešame nad parou vo vodnom kúpeli na tekutú polevu.

Krok 2

Pre zlepšenie farby môžeme pridať 1 lyžicu tmavého kakaového prášku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 968
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

969

Podobné recepty:
  • Orechové tašky z Brezna

    Orechové tašky z Brezna

  • Vrak - ľahké jedlo, skoro ako palacinky

    Vrak - ľahké jedlo, skoro ako palacinky

  • Slivkový koláč s posýpkou

    Slivkový koláč s posýpkou

kuk